Nyhem

Imorn far vi till Nyhem. Ska bli spännande må jag säga. Vi har vår sista vecka med Alterna, praktik. Vi ska hjälpa till på barn- och ungdomsställena. Jag ska vara på barn och hjälpa till där. Får se vad de innebär hehe.
Till midsommar åker klassen hem till Jenny i Hyssna och partajar där. Sen blir det 70års kalas hemma hos oss på midsommardagen, morfar ska firas! Woho!

Nu måste jag fortsätta öva på en låt.
Tråkigt inlägg, i know, men lite update iaf!

Hepåre!

Slut...

Alterna slutade den 2 juni 2010.

Det har varit ett fantastiskt år. Det bästa i mitt liv hittills. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, Gud och om andra människor. Jag kan inte förklara med ord, men året har varit grymt! Jag är så tacksam för mina klasskompisar och mina lärare. De har gjort mycket för mig! Jag kan inte göra annat än att rekommendera bibelskola för er som inte gått! Gör det, du kommer förvandlas!


Nu har jag sommaren framför mig. Ska jobba 6 veckor på posten och tjäna ihop lite pengar. Sen så kommer jag bli Örebroare till hösten! Tro de eller ej, men så är det! Jag ska plugga på TTS (teamträningsskolan) i Eskilstuna och kommer ha min praktikplats i Örebro. Ska bli grymt spännande, ser fram emot det!


Nu ska jag försöka greja lite med tvätt o sådant som måste tas reda på. Hörs later dårå!


RSS 2.0