108 days

Japp, idag har jag och Malin umgåtts i 108 dagar nonstop. Inte så pjåkigt va? Vi firade vår 100dag med att gå och kika på bio, Twilight New moon. Riktigt schysst vare!

Nu är vi i alla fall hemma igen i Västmanland. Känns gött att höra den trygga gnälliga, stöniga, hoppiga dialekten igen! Eller i alla fall slippa höra ekot i klassen när man sagt något och dialekten verkligen brutit ut rejält :P haha. Nej men de bjuder vi ju alla på när de stunderna kommer!

Nej jag har inte tid att skriva egentligen, får uppdatera mer senare! Jag ska städa lite nu i detta hus.

God bless!

Puss M

Home Home today

Hem hem = Munkvägen, Munktorp, Köping
Hem = Mossebo, Viebäck, Nässjö

Ungefär så känns det. Så nu är det dags att åka hem hem igen. Denna gången stannar jag som sagt i ca 2 månader och kommer att jobba en del under den tiden. Money money money, that's what I need.

Nästan allt är packat och klart. Så efter denna lektionen så kommer vi fixa det sista och packa in oss i bilarna och dra oss uppåt i landet. Det är jag, Malin, Annie, Frida och Mathias som ska till Svealand dårå. Sen drar två små norrlänningar ännu längre upp i landet och resten av klassen håller sig här nere omkring i krokarna hehe.

Nej nu ska jag kila, nästa blogginlägg kommer skrivas på hemorten i Munktorp skulle jag tro!

God bless!

Puss M


Pånyttfödelse...ja december igen alltså...

Ja, nu är vi inne i den riktiga decembertiden. Det är galet fint väder ute idag, helt klart och solen lyser. På marken ligger frosten och glittrar och man blir sjukt glad av det! Luften är frisk och det är minusgrader. Hallelujah!

Om två dagar åker vi hem igen, hem till Munktorp. Och denna gången stannar vi hemma lääänge. Ända fram till den 24 januari. Galet långt. Och efter det är det bara två och en halv vecka kvar, sen åker vi. AFRIKA! Helt galet att det gått så snabbt. Höstterminen är ju slut nu. Huvva säger jag bara! Det ska bli grymt skönt att få komma hem, men kommer sakna allt och alla här. Men, ännu en prövning och utmaning, vilket vi här på Alterna lär oss att älska!

Nej nu ska jag kila iväg på banjo! Sen börjar lektionen om 15 min!
På återseende!

Puss M

RSS 2.0