Söndagkväll

Kikade på film med klassen för nån timma sen. The italian job. Mycket bra mycket bra film!
Nu har jag nyss skrivit ut låtar som jag måste lära mig, bl.a. till bröllop som jag ska sjunga på. Gäller att börja tidigt så de sitter. 

Det galnaste är att om 3 dygn så sitter jag förmodligen hemma framför tvn eller datorn i Munktorp. Och då ska jag inte åka tillbaka till Viebäck igen för att fortsätta skolan, för då är den redan slut. Känns helt galet asså. Tiden har rullat på så sjuuukt fort!!

Kan inte tänka påt, för då kommer framtidstänkandet också,. pallarnte de nu!


be strong everyone, Fil. 4:13

PEACE


Helg

Igårkväll var hela klassen hemma hos våra lärare och mös och hade en Kärlekskväll. Vi fick höra deras lovestory och fick svar på många frågor angående kärlek. En bra fredagskväll!

Idag for vi iväg med två andra lärare på utflykt. Vi for till Visingsö och hade det mysigt, trots det lite dåliga vädret. Vi överlevde och gick runt och kikade lite i Gränna. Sen for vi hemmåt igen. Kvällen avslutades med pizza och film. Först Arn 1 och nu 2an. Den är snart slut. Riktigt bra filmer må jag säga!

Imorn ska vi upp tidigt, vi ska sjunga i kyrkan. Det ska bli riktigt roligt, jag ser fram emot det. Det gäller att få en bra nattsömn nu, så man orkar upp imorn.

Godnatt!

5 dagar kvar


Om 5 dagar slutar vi på Alterna.

Det känns ju bara för sjukt! Tiden har gått så galet fort.

Jag måste säga att året 09/10 på Alterna har varit det bästa året i mitt liv.

Jag har utvecklats så mycket, jag har lärt mig så mycket och jag är lycklig!

Gud är god må jag säga!

 



Ville bara säga detta! Gå i Frid och njut av livet!

Ha!

Jag känner en ganska självsäker kille må jag säga...

han är ju allt för rolig!

Finbesök

Idag kommer Sofia Carling och Sara Borgenvik hit och hälsar på. Det kommer bli så galet kul att träffa dem igen, längtar sjukt mycket!

Tänkte ba' säga't!


Nu ska jag hänga med Gud! Ciao

Jahapp

De kom, de gick...

Livet med sydafrikaner här i Sverige var grejt. Men nu är de borta. Sjukt tråkigt att säga hejdå, för en sån lång tid. Men hoppas på att få träffa dem igen i mitt liv.

Nu blire promenix med Stinis (tro de eller ej).

CIAO

Huvudvärk!

Ta mig ur min kropp! Låt mig få slippa den outhärdliga huvudvärken!
Jag har haft ont i huvudet i 2,5 vecka nu, konstant. Var hos doktorn igår och fick remiss om att åka och röntga bihålorna. Så jag for dit idag och man såg inget på bilderna. Doktorn sa att de inte var bihålsinflammation och att huvudvärken kunde bero på förkylningen, men ändå att de va konstigt att ha ont i huvudet så länge då. Han sa även att det annars kunde va något med slemhinnan i bihålorna (om jag fattade rätt). Men de kunde han inte se på bilderna. Jag fick iaf svaret av doktorn att det inte fanns så mycket att göra än att vänta och se hur de utvecklar sig. Om jag inte blivit bättre inom två veckor så ska jag åka iväg igen och så skulle de bli en annan undersökning.

Be gärna för att jag ska få bli frisk!

RSS 2.0