Birthday

Igår fyllde jag 19 barre dårå!

Dagen började med frulle hos Stina med klassen. Sen så band de för mina ögon och vi hoppade in i bilarna och åkte iväg till en jättefin plats med utsikt över vattnet. Där hade vi picknick och mös!
Sedan fortsatte vi tillsammans iväg till en majsodling och plockade majskolvar! Riktigt nice måste jag säga. Jag har inte gjort något sådant förut, så de va grymt skoj. Efter det var tyvärr hälften av gruppen tvungna att åka tillbaka till skolan. Men jag, Malin, Stina, Victoria och Mathias fortsatte in till Jönköping och gick och käkade på Chili Thai. gooott!

Dagen var helt kanon asså!

Helg

Nu äre helg igen. GRYMT snabbt har det gått! Helt sjukt hur snabbt fakstikt.

Just nu sitter jag i datasalen i skolan och chillar lite med Malin. Tanken är väl att vi ska ta och börja jobba med vårt arbete om religionen i Etiopien och Sydafrika. Vissa andra är lite duktigare (Stina och Frida) och sitter och jobbar med arbetet. Så jag antar att jag får ta tag i Malle och börja vi med. Det ska vara klart nästa vecka, vet dock inte riktigt när, men de vore skönt att få det gjort.

Ja, annars då. Jo nu äre helg och ikväll kl 18-20 har vi bokat gympahallen för att lira basket med klassen. Det är de som är planerna för ikväll iaf. Imorn så ska hela klassen till KAXHOLMEN KAXHOLMEN KAXHOLMEN!!! (hem till Stina med andra ord). Vi ska kika på fotbollen mellan Ungern-Sverige! Grymt! Sen blir det övernattning för några också! De blir najs!

Jag hade egentligen tänkt att lägga ut lite bilder, men de funkade inte. Så får se hur det blir med det. Den som väntar på något gott...!

Nej nu ska jag jobba! Hepåre!

Puss M

Lugnare vatten, ännu lugnare Mossebo

Ja, det är tyst och lugnt på Mossebo idag/ikväll. Det ända jag hör nu är lite basspelande från Jonte bakom mig. Och då har han inte på förstärkaren heller. Sen jag skrev sist har jag hunnit med att äta kvällsmat och inte mkt mer. Ska inte ha min tid förrän kl 23. Men jag ska nog gå upp och ta en dusch och sen läsa bibeln lite. Just nu läser jag i 1 Mosebok om Isak. Intressant äre!

Nej jag ska nog kila. Tänkte lägga upp den enda bilden jag har på mig sen jag kom hit (visserligen har jag fler, men de ligger på kameran). Bilden är tagen till ett kollage med bilder på oss Alternor 09/10!

Puss M


Bättre sent än aldrig

I know, lite sent att skriva nu kanske. MEN, dock bättre sent än aldrig.

Livet här i Viebäck leker och vi har en hel del för oss. Just idag har vi böne(halv)dygn. Från 9-12.30 har vi fått höra mycket om missionsarbetet i Sverige och efter det hade vi lunch. Och kl 13:00 gick startskottet för böne(halv)dygnet. Vi ska nu vara två som ber hela tiden ända fram tills klockan 01. Jag och Malin hade första passet och det gick bra. Nästa gång det är vår tur är kl 23. Annars så är det lugnt och skönt i huset idag!


Hur har jag det då på Alterna? Jo jag har det kanon! Klassen består av 3 killar och 10 tjejer (vi fick en ny tjej i klassen idag, så innan var vi 9 st tjejer. Ja vet, ganska logiskt!!). Vi har fått en otroligt bra gemenskap och jag tycker om alla grymt mycket!

Nu ska jag kila, jag får återkomma med mer! Och kanske tidigare än förra gången hehe!
Bara att ställa en fråga om det är något!


Puss M

ps, 19 barre på söndag :D


RSS 2.0