Sad goodbye, not farewell

Det är inte farväl, utan bara hejdå.
Man ses snart igen.
Det är så man måste tänka helt enkelt!
Jag har ju hela livet framför mig!



Varning för känsliga tittare! (förlåt)

Jag tränade i torsdags, trots mina skavsår! Jag tejpade ordentligt  men kunde bara ha på mig skorna i max 15 min, sen fick jag spela i strumpor. Och bara av de där 15 minuterna så blev skavsåren värre. Eller egentligen så blev de inte värre, de var redan illa, men skinnet sprack upp ännu mer och på kvällen när jag skulle sova så tog det 4 timmar för mig att somna. Jag stängde av datorn vid tolv och sen när jag inte kunde somna för att det värkte och sved nått så sjukt mycket, så satt jag på en film. Och när filmen var slut så var jag lika pigg och hade lika ont. Så jag somnade runt en halv fyra-fyra. Inte kul alls. Men nu är det inte lika illa. Det värker inte men däremot kliiiar det gaaalet mycket! Och bara för att ni ska förstå lite av min smärta (som jag verkligen måååste dela med mig av) så lägger jag ut en bild! 

Detta är efter träningen (notera att jag visst har ett grästrå i såret, haha).

Efter träningen och innan jag var dum nog att ta bort allt skinn! 


Detta är idag, söndag, då jag råkade ta bort allt skinn.

Efter jag tatt bort skinnet



En bild säger mer än tusen ord har jag hört...






Imorn gäller det. Runt kl åtta på morgonen åker jag från lilla Munktorp ner till Småland, till Nässjö, till Viebäck! Det enda jag kan kommentera om det är; INSANE, HELT INSANE! Känslorna nu är många. Nervös, nyfiken, osäker, äventyrlig, förhoppningsfull, kan inte skriva upp alla men det är verkligen på riktigt nu. Helt konstigt att dagen är här snart...

En annan glad nyhet är ju att om 14 dagar fyller jag år! Inte så pjåkigt som min bror hade sagt.
Nej om jag skulle ta o kika över hur jag ser ut och sen ska jag snart sticka in till Carin. Ha en superbra lördagskväll!

Puss M

Upp och hoppa!

Imorse när jag vaknade och reste på mig så höll jag på att trilla ihop. Jag hade sån värk i vaderna! Märks det att man inte har tränat på länge då eller? Jag undrar också om jag kan ha fått sendrag under natten, för vaderna är verkligen stenhårda och känns precis som om jag har fått sendrag i dem. Aja de får jag väl träna bort sen!

Nu ska jag i alla fall sätta på lite skön musik och börja tvätta och fortsätta min packning. Får se om det blir Samuel Ljungblahd eller Newworldson. Måste bara säga att de är två helt fantastiska band, gå in på myspace och lyssna på dem!

Okej nu har jag bestämt mig. Det blir Samuel! Här kommer några bilder från konserten med honom på frizon, jag och mina två kusiner Malin och Sara är med på ngr av korten (ej tagna av oss, de är från www.frizon.nu). Och vi bjuder på oss själva!





Nej, om man kanske ska käka lite frulle också. Ja, får bli så!

Puss M


Hej och ovälkommen, mr Skavsår!

Efter en match ser det ut så här för Matilda Borgenvik

Typiskt typiskt typiskt typiskt TYPISKT!!!!
Jag förstår seriöst inte vad det är för fel på mina hälar! Jag fattar inte!

Spelade i alla fall match ikväll. BK30 - Munktorp  8 - 0 (jippie)!
Matchen va bra till o från, hyfsad i alla fall för att möta BK30. Jag själv, som inte har tränat på ca 7 veckor, blev kallad till match i måndags helt utan förvarning. Vi hade många som inte kunde vara med pga skada, sjuka eller bortresta, så det var därför jag fick hoppa in. Vi fick även låna med 3 spelare från flicklaget. Vet inte riktigt vad som hände, men matchen är över och bortglömd redan. Nu är det bara att ta nya tag. Eller ja, för min del blir det inga fler matcher nu med tanke på flytten. Men jag ska ev. träna imorn. Om jag kan tejpa mina skavsår på något bra sätt vill säga, och det är ju inte högst troligt! Men kan ju alltid hoppas!

Nej om jag kanske skulle ta och dra mig till sängs, jag har en lång slitsam packningsdag framför mig imorn! Heja mig! Jag säger godnatt och sov så gott!

Puss M

Nya äventyr = ny blogg!

Jajjamän! Jag kände att jag behövde förnya mig. Det är mycket som händer just nu. Eller egentligen inte så värst mycket som händer, men jag har i alla fall massvis att göra. Jag tvättar och packar och städar och handlar, tvättar och packar och städar och handlar, tvättar och packar och städar och handlar osv.....

.....allt inför flytten.

På söndag den 23 augusti ska alltså jag, Anna Matilda Borgenvik, flytta till en ny ort, ett nytt ställe; Viebäcks folkhögskola (utanför Nässjö). SPÄNNANDEEEE!!!!!! Meeen jag börjar få lite ont i magen. Hur kommer det se ut? Vem kommer jag dela rum med? Hur kommer upplägget vara? Hur kommer klassen vara? Kommer jag trivas? Är detta något för mig? Galet mycket frågor och galet lite svar!



Annars så har jag blivit klippt av Sofia (tack återigen, jättesnällt), jag var tvungen att få bort alla slitna hårtoppar! Sen idag så slingade jag även håret hos frissan. Skönt med lite nytt o fräscht!

Håret efter slingningen


Puss M


RSS 2.0