Vårdcentralen

Yes, idag ska jag dit. Ev kolla om de är vanlig maginfektion eller vad de heter. Men även fixa min stämpel i mitt gulakort, som de glömde stämpla sist. Helt dåligt! Men det blir bra sen när de är grejat!

Nu ska vi förbereda för vår bönedag som vi ska ha imorn, spännande!

Återkommer!


Helgen

Sitter fortfarande hemma hos Hannah just nu. Ska åka tillsammans med Stina till Viebäck sen. Riktigt najs! Helgen med Hannah har varit otroligt bra. I fredags var vi ute och dansade, helt galet kul. Igår hade vi största chilldagen. Grymt mysigt med god mat, snack och film! Och idag har vi bara mys runt också. Helgen har varit grym Hannah! Tack så mycket!

Tyvärr känner jag fortfarande av att jag är lite sjuk i magen. Känner att de trycker och gör lite ont. Speciellt efter jag ätit något. Men jag hoppas på att det ska gå över snart. Vi drar ju om 6 dagar, så då ska det vara borta i alla fall!

Måste ju bara ta och gratulera min bror Linus, och hans fästmö Anna, till förlovningen! Jag är så galet glad för er skull! grattis grattis!

Nej ska umgås med Hannah nu. Och för ovanlighetens skull så lägger jag ut en bild från helgen. Mycket trevligt!

Ciaoo


Sjuk

Typiskt allt!

Allting var så planerat och bra. Och sen går jag och blir sjuk?! Helt dåligt! Jag mår i alla fall lite bättre nu och vi har bett idag. Så jag tror och hoppas på att jag mår bättre imorn. Jag åker hem till Hannah och träffar henne oavsett, för typ resten av alla i klassen åker härifrån och jag tror att jag nog skulle dö av uttorkning om jag stannar själv. Så därför tar jag mig in till Jönköping i helgen. Det blir nog bra!

Jag ska nog gå upp och lägga mig en stund till nu. Sen får jag se vad som sker!

So long...


btw, såg nyss tre älgar utanför fönstret! ;D

Snö snö snö

Huvva vad det snöar må jag säga! Det kommer bara mer och mer och mer. Och de skottas bara mer och mer och mer! Helt galet vad snö vi har. Om det är något vi har så är det snö!

Idag har vi haft lektion med Göran Swahn aka Peter Haber. Vi i klassen har ställt en massa frågor angående bibeln och han har fått svarat. Riktigt intressant! Sedan hade vi även lektion med Anita idag. Där fick vi svar och info på en hel del angående Etiopien. Mycket bra information må jag säga. Jag längtar verkligen tills vi åker nu. Helt galet fortfarande dock. Svårt att förstå att jag ska till Afrika om 9 dagar! AAAAAH!

Snart är det möte här på Viebäck och efter det är det café för den som vill. Själv ska jag nog gå och vila eller något för jag har ont i magen egentligen.

Ahmen vi hörs dårå! Hepåre!

Bodaborg

Idag har vi haft friluftsdag. Och jag valde som sagt Bodaborg. Jag, Mathias och Vix blev ett team och Amanda, Johanna och Sofia blev ett annat. Det var riktigt roligt må jag säga, men tyvärr hade vi inte så lång tid på oss. Lite trist! Men efter som bodaborg ligger i Sävsjö (ca 3mil härifrån) så kanske vi kan dra dit igen någon dag med klassen. Det kostade endast 150kr för en hel dag! Sjukt värt!

Nu ska jag sätta på mig en tröja och värma mig lite! Det är galet kallt här i Viebäck och snön slutar aldig att falla känns det som. Mysigt, men kallt. Men jag av alla människor ska ju inte klaga; om 10 dagar far jag till Afrika med klassen. Till ca 30 graders värme, I LIKE!

Just ja, tröja vare!

CIAO

Ett liv i snön

Jag, Malin, Vix och Stina va ute och kastade oss i snön. Sjukt mjuk, djup och härlig snö! Sen när vi var på väg in för att värma oss fick jag idén att ta av mig skorna. And so I did. Och de andra, förutom Vix som gick in. Men äventyret fortsatte och Jonte haka på!

Ett liv i snön, helt galet kul och blött och KALLT!

RSS 2.0