27 December - Drömmmmmmar

Drömmar, drömmar, drömmar...

tyda drömmar? ja tack!

26 December - Annandag jul

Kort sume av julafton:
Julafton var myspys! Hela dagen hade klapparna legat under granen (jag tror nästan att det var vi som kom på det). På kvällen åkte hela klassen hem till våra lärare för att sjunga och bjuda på pepparkakor och lussebullar och när vi den for hem så blev det julmys. Vi satt alla i sofforna och mös och läste julevangeliet och sedan delades klapparna ut. Alla fick två paket var, en från tomten och en från en i klassen. Riktigt fina presenter må jag säga. Och vi hade en mysig julafton tillsammans med klassen!

Kort sume av juldagen: 
Vi samlades kl. halv sju och alla fick en varsin fackla. Sedan gick vi i mörkret i skogen med våra facklor bort till ett missionshus. Där dracks det glögg och åts pepparkakor och bullar och vi hade ett litet adventsfirande. Det var för alla som ville på skolan, men mesta dels av folket bestod av vår klass och Mission outlook. Kören sjung tre låtar också, fun fun! Mysigt vare!


Nej nu ska jag kila, ska iväg på lektion! Hade gött alla!
Btw, jag kommer hem om 8 dagar, barasåattenivet!

Puss M

19 December - Bruten svanskota

Gaaaaalet vad ont det gör! Det värsta är att jag inte alls vet vad jag har gjort. Jag har bara så galet ont i den. Den är bruten helt enkelt, som Jonthe skulle påstått. Hoppas på att den blir bättre snart!

Dålig uppdatering, i know, I KNOW!
Den 13 december (november) hade vi ett luciatåg med klassen. Vi lussade på Andrum och i matsalen under fikarasten. Det var mycket trevligt! Sen så var vi även och dansade inne på Freda´20 i pingst i Jönköping. Grymt skoj må jag säga! Sen har veckan flytit på. Och helgen efter hade vi övningshelg/återträff med förra årets alternor. De lärde ut dans och drama till oss under lördagen och sen på kvällen hade vi fest. Riktigt lyckad tycker jag allt!

Den här veckan har vi haft besök från Skåne från United församlingen. De kom i förrgår och åker hem idag på eftermiddagen. Vi har haft undervisning tillsammans och hängt med dem. Riktigt gott! Det som är upp efter det är ju helgen! Då kommer min bror Martin och hans polare Erik hit och hälsar på, det kommer bli roligt! Vi ska även in till Freda´20 med klassen igen, fast denna gång ska vi köra ett clowndrama istället! Grymt!

Nej nu ska jag kila iväg på undervisning igen! 

Puss M 

10 December - Återhämtning

Det blev två timmars sömn, från sex till åtta, i måndags. Natten spenderades i den Gröna Blixten, Malins bil alltså, vi åkte från Stockholm till Mariannelund och vidare till Viebäck. Och jag kan inte säga mer än att det var sååå värt det! Konserten var hur grym som helst! Alla tre banden var helt kanon. Helt crazy vare, hur gött som helst!

Och en annan sak som är mer än värt att nämnas, är att Malin inte längre behöver opereras. Helt plötsligt så har hon inte ens gallsten, galet bra! Så hon tog prover igår igen för att se hur det går med hennes inflammation eller ngt. Men det är verkligen hur gött som helst och hon är på bättringsvägen! Shuperbra!

Idag snackade vi även om vaccin! Jag blev nästan yr av att tänka på det, seriöst, jag avskyr sprutor! AVSKYR! Och nu när vi ska iväg så måste jag ta MINST TRE stycken vid samma tillfälle! Gud vare med mig, säger jag bara! Skönt att ha klassen med i alla fall, får hålla i någons hand eller något, haha! Nu när vi börjar snacka om vaccin så känns det som om vi ska åka iväg snart, men det är ju faktiskt ett tag kvar. Jag åker den 12 februari till Afrika tillsammans med klassen, för den som inte visste det. Först är vi en månad i Etiopien och sedan en månad i Sydafrika. Så just nu håller vi på att utöka våran "toolbox", alltså vår repertoar med draman, danser, clowneri, dockteatrar och så. Vi lär oss grymt mycket och det är hur skoj som helst!

Nej nu ska jag kila, får vara för denna gången! Skriv om ni undrar något...

Puss M

7 December - Stockholm

Yes! Igår efter en fantastisk dag i Viebäck så åkte jag, Malin, Sara och Sofia upp till huvudstaden. Vi kom upp rätt sent så vi skjutsade Sofia till tunnelbanan och sen hängde vi bara hemma hos Carin och Blanche och umgicks. Idag har vi varit på stan, kollade när de böt högvakt, fikat och kikat runt lite, alltså inte shoppat så mkt. Och nu är vi hemma hos Carin igen och ska snart käka, mat lagas just nu. Sen får vi se vad kvällen bjuder på!

Imorn blire gudstjänst i Fillan och sen på dagen vet jag inte vad som sker än. Men kl 19 vet jag iaf, då kommer vi sitta på våra platser (RAD 3) i Globen på Kirk Franklin konsert! Love it!

Nej, nu ska jag kila och umgås!

I miss you like crasy

Puss M

5 December - Bönesvar!

Woho, Gud är god!

Malin kommer kunna åka med till Sthlm imorn, and i am so glad! Hon mår bättre och har läkt av sig själv, hehe ja ni förstår ju alla varför ;) Och operationen kommer flyttas fram ca 10 dagar eller så. GÖTT!!

Nu sitter jag på Mossebo igen. Jag har varit på sjukan med Mallan från kl 9-17.30 typ. Seg dag, men vi hade kul ändå.

Oh just ja! MASSA SNÖ äre här i Viebäck, love it LOVE IT! (som samuel hade sagt efter mig).

Nu ska ja kila, heippa!

Puss M

4 December - Lililililiiiiiite orolig!

Malin måste verkligen bli frisk och komma hem från sjukan NUUUU!! Vi ska nämligen åka till Sthlm i helgen tillsammans med Sarre, för att hälsa på Carin och Blanche och avsluta helgen med konsert i globen; Kirk Franklin, Samuel Ljungblahd och Ole Börud! Och detta går inte utan henne!

Så fortsätta gärna be för det!


Annars så har vi precis haft kreativ kommunikation nyss. Vi dansade, körde draman och övade på våra clowndraman. Det blir sjukt bra måste jag säga!
Snart är det matdags igen och sen bjuder kvällen på möte och café. Det blir gött!

Vi har dock ett problem på skolan!!! VATTNET, är inte okej asså! Det går att dricka, men det är INTE gott. De har haft i klor för att de ska vara rent för det har krånglat med brunnen eller ngt. Så det ska vara så veckan ut eller så tror jag. Jag har inte druckit mycket alls denna veckan och har huvudvärk till och från. Alla andra tycker att de är okej att dricka det, men jag klarar inte av det. Det är galet Ogott!

Nej nu ska jag kika på julkalendern med FAMILJEN (sunes pappa ni vet)

Puss M

3 December - Be gärna...

Malin är sjuk. Ni som läser detta får jättegärna ta med henne som böneämne när ni ber.


3 december - Back in school

Yes och så var veckan igång igen. Dock så är jag bara här tills fredag, sen åker jag, Mallan & Sarre till Sthlm över helgen. Vi ska hänga med Carin och Blanche och sen gå på Kirk Franklin konsterten på söndag. Kommer bli grymt!
Nej jag ska iväg nu på kreativ kommunikations lektion! Ev. dans eller så! Blir gött!

Puss M

1 december - End of holiday

Haft en galet bra vecka hemma, den blev inte alls som jag hade tänkt mig, men galet najs blev den!
Nu ska jag avsluta veckan här hemma med packning och käk med min käraste familj!


För övrigt så har vi DECEMBER istället för november på Mossebo i vår klass. Eftersom vi slutar den 4 december (alltså det riktiga datumet) så missar vi ju allt julfriande och advent och lucia och så, så nu har vi bestlutat för att ha december istället! Så ikväll ska vi kika på julkalenderns första avsnitt av Sunes jul och Mysteriet på Greveholm. Myyyyyyyyyys :D

tänkte bara informera så ingen blir förvirrad av mina överskrifter hädanefter ;)

Puss M

RSS 2.0